Van een broekie tot internationale super hunk!

Van een broekie tot internationale super hunk!

|

We hebben het natuurlijk over Michiel Huisman! Al op jonge leeftijd begon hij met acteren en na wat kleine rollen in films en series, brak hij in 1998 bij het grote publiek door als Rover in Goede Tijden Slechte Tijden. Lang bleef de geboren Amstelvener daar niet hangen, want in 1999 dook hij alweer op in Spangen. Hij werkte hard, want daarnaast speelde hij ook in de tv-serie Costa, de tv-film Suzy-Q(Met Carice van Houten) en serie Dok 12. 

Zijn filmcarrière kwam helemaal tot leven tussen 2002 en 2005 met hoofdrollen in achtereenvolgens de films Volle Maan, Phileine zegt sorry, Floris en Johan. Internationaal kreeg hij voor het eerst voet aan de grond met een bescheiden rol in de detective Dalziel and Pascoe, waarna velen films volgden en daarvan hebben wij er een paar op een rijtje gezet.

  • WILD: In de film Wild speelt Michiel de knappe en charmante Jonathan! 
  • The Age Of Adaline: In The Age Of Adaline is Michiel, Ellis Jones, een echte gentleman. 
  • Invitation: Michiel heeft als de bedrieglijke charmante David een etentje met oude vrienden wat een sinistere wending krijgt in Invitation.
  • 2:22: In 2:22 speelt Michiel een luchthavenmedewerker die na een bijna-ongeluk een patroon herkent in de levens om hem heen. 
  • Irreplaceable You: In Irreplaceable You speelt Michiel de jonge Sam, die al vanaf zijn achtste samen is met Abbie en voorbestemd zijn om samen te blijven. Maar dan blijkt de dood in de weg te staan wanneer Abbie erachter komt dat ze terminale kanker heeft. 

 

Nog niet genoeg van Michiel? Geen zorgen! De film Wild zie je vanavond om 20.30 bij SBS9.