Dit wist je nog niet over Criminal Minds

Dit wist je nog niet over Criminal Minds

|

Het is Misdaad Maandag en dat betekent vanavond een dubbele portie Criminal Minds! De serie die je blijft verrassen en zich richt op de misdaad zelf in plaats van de misdadigers. Om te kijken of deze langlopende serie jou nog steeds verbaasd hebben wij 9 leuke feiten op een rijtje gezet. 

  1. Matthew Gray Gubler was aanvankelijk niet goed genoeg voor de rol als Dr. Spencer Reid. Zijn eerste auditie ging niet zoals gepland, maar na een paar keer wist hij de producenten toch te overtuigen.

  2. Kirsten Vangsness is de enige vaste cast member dat verschijnt in de spin-off, die slechts 1 seizoen duurde.

  3. Matthew Gray Gubler draagt ​​nooit twee dezelfde sokken. Hij denkt dat het ongeluk brengt.

  4. Derek Morgan's zoon is vernoemd naar Dr. Reid. De volledige naam van Morgan's zoon is Hank Spencer Morgan.

  5. Het karakter van Joe Mantegna heeft een foto met Ringo Starr in zijn kantoor omdat de twee vrienden zijn in het echte leven.

  6. Derek Morgan heeft een goed verleden! Voordat hij bij de BAU werd aangesloten, was Morgan lid van de ploeg van de Chicago Police Force.

  7. Penelope Garcia zou eigenlijk alleen in seizoen 1 voorkomen. De fans vonden haar echter zo leuk dat de schrijvers haar moesten houden.

  8. Het merendeel van de grappige praatjes tussen Morgan en Garcia is echt! De twee acteurs zijn go ede vrienden en praten ook op deze manier in het echte leven.

  9. Beroemde moordenaars, zoals John Wayne Gacy en Charles Manson zijn te zien in de leader van de serie.