Maak kans op een HOE TEM JE EEN DRAAK 3 prijzenpakket

Maak kans op een HOE TEM JE EEN DRAAK 3 prijzenpakket

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3. 

 Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret), Erik van der Hoff (Hork) en Daniël Boissevain (Grimmel).

Wil jij kans maken op een prijzenpakket van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 bestaande uit twee bioscooptickets, een t-shirt, plaktattoos, stickervel en een tasje. Laat dan hieronder jouw gegevens achter! 

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 draait vanaf 12 januari a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.

A UNIVERSAL RELEASE © 2018 DREAMWORKS ANIMATION LLC.

 

Actievoorwaarden

  • Woonachtig in Nederland.
  • Zie kijkwijzer: 6 jaar en ouder, geweld